Išči

Dobre informacije-boljša gradnja. Nova tehnična informacija.

BIL_NEWS_SI-160746-TI-IK-Titelbild_16z9_FHD.jpg
Na voljo je na novo obdelana tehnična informacija za Schöck Isokorb® z izolacijskim elementom 80 mm. Preberite več o tem.

Tehnična informacija za program Schöck Isokorb® z debelino izolacije 80 mm je bila na novo obdelana. Ta asortiment Isokorb® služi za toplotno ločevanje konzolnih gradbenih elementov pri železobetonskih priključkih.

Katere novosti pričakujete?

  • Z novim Schöck Isokorb® tip K-UZ imate možnost direktno sidrati konzolne elemente na spodnjo vez ali steno. Izkoristite sedaj to možnost tudi pri montažnih ploščah. S tem je tip K-UZ alternativa tipom Isokorb® K-BH, K-HV, K-WO in K-WU. Tudi transport montažnih elementov je zaradi optimizirane globine vgradnje novega tipa K-UZ enostavnejši. Bolj elastično in lažje vgrajevanje sta še dodatni prednosti, na kateri lahko računate.
  • Upoštevajte večjo raznovrstnost tipov, ki omogočajo finejšo porazdelitev strižnih sil in s tem delajo naš program proizvodov še privlačnejši in bolj prilagodljiv vašim zahtevam.
    Posebej polmetrski tip KP150L je s svojimi 6 razredi prečnih sil popolna dopolnitev za velike točkovne obremenitve in se zato lahko bolj ciljno uporablja pri previsih in vogalnih delih.
  • Tudi pri tipu D vam sedaj nudimo več možnosti. Uporabite interakcijske tabele za vašo izbiro pravilnega razmerja moment/prečna sila glede na situacijo.
  • Varnost in zanesljivost sta najpomembnejša, zato smo Isokorb® ponovno testirali za požarno odpornost. Več kot izpolnjuje tržne zahteve razreda R30 in je bil standardno uvrščen v razred R60.

Za več informacij in dokumentov o Schöck Isokorb® 80 mm pri železobetonskih priključkih obiščite našo stran o proizvodih in/ali stran za prenose.

Če nimate zadnje TI v natisnjeni obliki in bi jo radi dobili ali želite dobiti datum za osebno svetovanje, nam to sporočite.
Na kontaktni obrazec