Išči

Nov predsednik. V upravi in nadzornem svetu.

Bild_News_H und W 16z9_FHD.jpg

Alfons Hörmann (desno) je postal novi predsednik uprave podjetja Schöck AG in predaja predsedovanje v Nadzornemu svetu Nikolausu Wildu (levo).
Foto: Schöck AG, ponatis brezplačno

BIL_NEWS_DE_Neuer-Vorstand_16z9_FHD.jpg

Alfons Hörmann (na sredini) bo prevzel celotno odgovornost medresorske skupine Schöck skupaj z dosedanjima članoma uprave, dr. Haraldom Braaschom (področje tehnologije, desno) in Thomasom Stürzlom (področje prodaje, levo).
Foto: Schöck AG, ponatis brezplačno

Alfons Hörmann je prevzel položaj predsednika uprave družbe Schöck AG in predal položaj predsednika nadzornega sveta Nikolausu Wildu.

Alfons Hörmann, kot predsednik uprave, prevzema splošno odgovornost za mednarodno Schöck skupino skupaj še z dvema sedanjima kolegoma iz uprave, dr. Haraldom Braaschom (področje tehnologije) in Thomasom Stürzlom (področje prodaje). Nova ekipa bo dosledno razvijala obstoječo strategijo, s temeljno kompetenco toplotne izolacije za nosilne komponente kot tudi zvočno izolacijo. Kot predsednik uprave se bo Alfons Hörmann osredotočal na strateško usmerjenost celotne Schöck skupine ter na nacionalno in mednarodno prodajo in trženje. S prevzemom te nove funkcije, je odstopil s prejšnjega položaja predsednika nadzornega sveta ter predal položaj nekdanjemu predsedniku uprave Nikolausu Wildu (64). Tako bosta dva izkušena gradbena menedžerja ter dolgoletna odgovorna vodilna delavca podjetje vodila na poti v prihodnosti.