Išči
Dunaj

Angelika Aulinger je nova regionalna direktorica za države Avstrijo, Madžarsko, Italijo, Češko, Slovaško, Hrvaško in Slovenijo

BIL_NEWS_Aulinger_16z9_FHD.jpg

S 1. junijem je Angelika Aulinger prevzela odgovornost za regije Avstrija in Južna ter Vzhodna Evropa pri Schöck Bauteile Ges.m.b.H. Foto: Schöck Bauteile Ges.m.b.H

S 1. junijem 2020 je Angelika Aulinger prevzela odgovornost za regije Avstrija in Južna ter Vzhodna Evropa. S tem je zamenjala Petra Jakscha, ki je vršil to dolžnost od konca leta 2017.

Inženirka kemije Angelika Aulinger prinaša na svoje novo delovno mesto več kot 20 let poklicnih izkušenj s prodajo v industriji gradbenih dobaviteljev. Med drugim je bila v veliki meri zaposlena z izgrajevanjem trga, preoblikovanjem in strukturiranjem nove organizacije, razvojem poslovanja in prodajo in si je pri tem pridobila široke izkušnje na vzhodnoevropskih trgih. S svojo dolgoletno dejavnostjo pri Rigipsu, Halfenu in nazadnje kot področna direktorica za Avstrijo in države Republiko Češko, Slovaško, Poljsko, Madžarsko, Hrvaško in Slovenijo pri Fermacell James Hardieu je Angelika Aulinger tudi najbolje seznanjena s trgom in panogo.

„Veseli nas, da smo z Angeliko Aulinger pridobili izkušeno in verzirano vodjo za to pomembno strateško nalogo. Prepričani smo, da bo s svojimi izkušnjami pri upravljanju in svojim poznavanjem panoge in prodajne mreže še naprej širila podjetje v Avstriji in prodajo v jugovzhodni regiji«, pravi Mike Bucher, predsednik uprave Schöck AG.

Za Angeliko Aulinger bodo težišča novih nalog pri Schöcku širitev prodaje celotnega Schöckovega asortimenta in s tem nove usmeritve v prodajni regiji. „Naše stranke bom zelo zavzeto seznanjala s prednostmi Schöcka, vodilnega v tehnoloških in digitalnih inovacijah. Schöck ni le vodilni proizvajalec Isokorba, ampak s številnimi drugimi rešitvami za fasade in tehnologijo armiranja postavlja vedno nova merila zvočne zaščite, požarne zaščite in toplotnega izoliranja. Veselim se, da se bom s svojimi izkušnjami vključila v izredno uspešno delo tega podjetja in še naprej širila vodenje prodaje in kupcev“, pravi Angelika Aulinger.

Prevzemanje
Angelika Aulinger je nova regionalna direktorica
pdf, 166,35 KB
Angelika Aulinger je nova regionalna direktorica
txt, 2,00 KB
Foto 300 dpi
jpg, 1,20 MB
Foto 72 dpi
jpg, 111,82 KB